See other templatesSee other templates

Pn Norzarina

Salam, semasa membeli program ini anak saya (Mohd Izzat Aiman) baru berusia 6 bulan.

Sekarang dia berusia 18 bulan dan suka sangat dengan mendengar VCD lagu. Setiap kali balik ke rumah selepas kerja dia akan ambik VCD dan suruh kita mainkan VCD lagu. Dia boleh ingat lagu tersebut di tempat awam, pada mulanya saya tidak percaya bahawa kita boleh mengajar anak pada usia awal tetapi sekarang saya percaya dan ingin berterima kasih kepada En Danial diatas tunjuk ajar dan tip-tip parenting kepada saya. Saya berharap setiap ibubapa yang baru menimang cahaya mata akan membeli program ini untuk anak mereka.

Dari Ibubapa

Puan Norzarina

Klinik Kesihatan Presint 9 Putrajaya.

 

 

 

Special Quotes

"Apabila anakkita mula memasuki ke alam kehidupan yang baru pada usia pertengahan mereka, ANAKKITA akan mula sedar kepada perubahan ini dan akan berfikiran seperti seorang dewasa serta mereka ingin mahu faham dan belajar kepada semua perkara yang dilakukan oleh seorang dewasa."

Anakkita.com.my

"Setiap soalan pasti ada jawapannya dan setiap kelemahan pasti ada kekuatannya maka setiap keburukan itu pasti ada kebaikan yang tersirat didalamnya. Jika kita mendidik anakkita dengan penuh kasih sayang, saling menghormati dan memberi kepercayaan sepenuhnya serta menyemaikan segala ilmu akhirat dan dunia maka kita boleh membantu dan mencegah anakkita daripada segala keburukan."

Anakkita.com.my

"Goods things come to those who wait BUT great things come to those who act."

Anakkita.com.my

"The way of GOD are mysterious REMEMBER HIS ways are deep and not for us to question or understand YET HE is compassionate and HE always rewards the devout."

Anakkita.com.my

Go to top