See other templatesSee other templates

Pn Rosnani Bt Kasim

Program Baby Genius amat baik digunakan sebagai alat bantu mengajar. 

Melalui pengalaman saya yang menggunakan program ini di Pusat Perkembangan Kanak-Kanak saya sendiri, ia amat membantu memudahkan tugasan guru-guru saya. Kanak-kanak pula amat berminat dengan kaedah ini. Persembahan program ini tidak menjemukan kanak-kanak kerana mereka boleh belajar menyebut perkataan sambil menonton cerita. Buku-buku yang disediakan amat baik sebagai latihan susulan.

Daripada Pengusaha Taska,

Puan Rosnani Bt Kassim

Pusat Perkembangan Kanak-Kanak Anugerah Manja

Taman Medan Pejasa,

Klang Lama.

 

 

 

Special Quotes

"Apabila anakkita mula memasuki ke alam kehidupan yang baru pada usia pertengahan mereka, ANAKKITA akan mula sedar kepada perubahan ini dan akan berfikiran seperti seorang dewasa serta mereka ingin mahu faham dan belajar kepada semua perkara yang dilakukan oleh seorang dewasa."

Anakkita.com.my

"Setiap soalan pasti ada jawapannya dan setiap kelemahan pasti ada kekuatannya maka setiap keburukan itu pasti ada kebaikan yang tersirat didalamnya. Jika kita mendidik anakkita dengan penuh kasih sayang, saling menghormati dan memberi kepercayaan sepenuhnya serta menyemaikan segala ilmu akhirat dan dunia maka kita boleh membantu dan mencegah anakkita daripada segala keburukan."

Anakkita.com.my

"Goods things come to those who wait BUT great things come to those who act."

Anakkita.com.my

"The way of GOD are mysterious REMEMBER HIS ways are deep and not for us to question or understand YET HE is compassionate and HE always rewards the devout."

Anakkita.com.my

Go to top