See other templatesSee other templates

Pn Siti Eshah

Kepada En Muhd Danial terima kasih kerana berkongsi ilmu dan cara-cara menggunakan program ini dan juga tip-tip parenting kerana ia amat membantu murid-murid saya yang berumur 2 tahun mudah mempelajari vocabulary menggunakan VCD sahaja.

Anak saya (Abu Ubaydah) semasa dia berumur 3 tahun dia masih bercakap dengan pelat. Sekarang setelah menggunakan program ini, dia boleh bertutur perkataan penuh dalam bahasa Inggeris. Sungguh tak sangka dia belajar hanya daripada melihat dan mendengar VCD program ini. Saya mencadangkan setiap ibubapa/Taska/Tadika memiliki program ini kerana ia amat sesuai bagi anak yang baru belajar bercakap kerana program ini sungguh menarik, berkesan dan MURAH.

Dari Pengusaha Tadika

Puan Siti Eshah

Bandar Baru Bangi

 

 

 

Special Quotes

"Apabila anakkita mula memasuki ke alam kehidupan yang baru pada usia pertengahan mereka, ANAKKITA akan mula sedar kepada perubahan ini dan akan berfikiran seperti seorang dewasa serta mereka ingin mahu faham dan belajar kepada semua perkara yang dilakukan oleh seorang dewasa."

Anakkita.com.my

"Setiap soalan pasti ada jawapannya dan setiap kelemahan pasti ada kekuatannya maka setiap keburukan itu pasti ada kebaikan yang tersirat didalamnya. Jika kita mendidik anakkita dengan penuh kasih sayang, saling menghormati dan memberi kepercayaan sepenuhnya serta menyemaikan segala ilmu akhirat dan dunia maka kita boleh membantu dan mencegah anakkita daripada segala keburukan."

Anakkita.com.my

"Goods things come to those who wait BUT great things come to those who act."

Anakkita.com.my

"The way of GOD are mysterious REMEMBER HIS ways are deep and not for us to question or understand YET HE is compassionate and HE always rewards the devout."

Anakkita.com.my

Go to top