See other templatesSee other templates

Service

Kepada badan Kerajaan, Swasta, Pengusaha Taska dan Tadika kami memberi 3 jenis perkhidmatan ini bagi memenuhi kehendak serta memberi layanan mesra yang baik kepada pelanggan kami selepas jualan.

Parenting Tips

Kami menyediakan PARENTING TIPS dalam blog kami (www.anakkita.com.my/blog) bagi memberi kesedaran dan kepentingan kepada Ibubapa dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak supaya Ibubapa lebih arif dan sedar tentang anak mereka dimana kami update setiap 2 minggu.

Facebook Update

Kami menyediakan jawapan bagi soalan-soalan pelik anakkita dalam laman Facebook kami (www.facebook.com/anakkita.com.my) dimana kami update setiap hari untuk meningkatkan ilmu pengetahuan anakkita tentang dunia persekitaran mereka di mana Guru Tadika dan Taska boleh menggunakan soalan ini sebagai salah satu bahan untuk mengajar anak murid mereka kerana anakkita belajar melalui soalan iaitu (FIVE PROBING QUESTIONS seperti WHY, WHEN, WHERE, WHAT AND HOW)

Giving Talk/Speech

Kami pernah memberi ceramah kepada badan-badan kerajaan, swasta, serta Pengusaha Taska dan Tadika tentang WHY BABIES ARE SMARTER NOW serta idea atau tips HOW TO BE CREATIVE IN TEACHING dalam kumpulan kecil atas pelawaan sahaja di premis mereka dengan kadar bayaran yang rendah.

Space for Advertise

Untuk membuat pengiklanan di blog kami, www.anakkita.com.my/blog boleh menghubungi kami di talian 016 375 8923 atau email ke kami di This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

RM 200 per week

Promotion

RM 500 for 4 weeks

Sila layari website kami dan baca testimoni untuk mendapatkan pandangan ikhlas daripada pelanggan kami tentang produk kami dan juga boleh email kepada kami jika ada sebarang pertanyaan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kami berharap dengan cara ini kami dapat memberi mutu perkhidmatan kami dengan lebih baik serta menepati permintaan masa kini.

Terima kasih.

Special Quotes

"Kebanyakan ibubapa menerima tanggungjawab mereka sebagai guru anakkita di rumah semasa anakkita masih diprasekolah malangnya ramai ibubapa sekarang mempunyai satu tanggapan bahawa tanggungjawab mereka sebagai seorang guru akan berakhir apabila anakkita melangkah ke sekolah rendah mahupun ke sekolah menengah, tetapi pada hakikatnya tanggungjawab kita akan bertambah lagi untuk membimbing mereka."

Anakkita.com.my

"Dorongan dan sokongan daripada ibubapa akan membina keyakinan dalam diri anakkita untuk berjaya dalam hidup mereka."

Anakkita.com.my

"Sometimes a simple word can do wonders REMEMBER a picture describe a thousand words AND words describe feelings that bind us together."

Anakkita.com.my

"Nobody plans to fail but everybody fails to plan REMEMBER every parent's wants the best for their children BUT not all parent's want to make the effort to help them."

Anakkita.com.my

Go to top